Organisatie

Home » Over ons » Organisatie

Gianotten Printed Media is een top-of-the-game grafisch dienstverlener

Levert échte toegevoegde waarde aan haar klanten: we brengen boodschappen op bedrukt papier en op talloze andere manieren vertalen we informatie, concepten en ideeën naar creatieve online en offline middelen. Een enthousiast team professionals maakt graag uw ambities waar. Dankzij volledige ‘in-huis’ productie met zowel digitale als conventionele technieken optimaal flexibel, betrouwbaar en efficiënt. Gianotten Printed Media bundelt de volgende disciplines:

Studio
Onze ontwerpers, DTP-ers en ICT-ers zorgen ervoor dat uw wensen worden vertaald naar een pakkend creatief concept. Zij nemen het volledige ontwerp- en opmaaktraject voor hun rekening, beheren uw content, bewaken uw huisstijl en creëren online en offline producten.

Prepress
Verwerking en behandeling van uw digitale bestanden. De online bestandscontrole maakt het u mogelijk op ieder moment na te gaan of uw bestand in orde is en aan alle voorwaarden voldoet.

Printafdeling
Korte levertijden, kleur of zwart-wit, ideaal voor kleinere oplagen en met diverse mogelijkheden voor gepersonaliseerd drukwerk. Gerichte doelgroepencommunicatie, of zelfs afgestemd op de individuele ontvanger, is niet langer kostbaar.

Press
De drukkerij is uitgerust met state-of-the-art persen die zestien uur per dag produceren, maar moeiteloos kunnen opschalen naar 24 uur. Mens en machine zijn feilloos op elkaar ingespeeld om het beste eindresultaat te bereiken.

Afterpress
Juist in een perfecte afwerking schuilt het geheim van een goed product. Gianotten geeft die o-zo-belangrijke finishing touch met een grote variëteit aan mogelijkheden qua afwerking.

Warehousing en Expeditie
Een product is pas af als het tijdig geleverd is. Levering door heel Nederland, maar ook ver daarbuiten, is geen enkel probleem. Opslag en voorraadbeheer kan uiteraard ook. Zodat u er van verzekerd bent dat er van uw meest belangrijke producten altijd voldoende voorraad aanwezig is en u daar online 24/7 over kunt beschikken. Wij bezorgen waar u wilt en wanneer het ├║ uitkomt; dat is wel zo gemakkelijk en zeker zo effici├źnt.