Kwaliteit

Home » Over ons » Kwaliteit

Kwaliteit wint altijd

Gianotten Printed Media is duidelijk en direct, combineert vakmanschap met lef maar levert bovenal resultaat. Wij willen u topkwaliteit in product en dienstverlening bieden. Dus werken wij met de beste mensen en middelen. Adviseren en ondersteunen u graag en kijken voortdurend kritisch naar alle facetten van ons productieproces. Wij hebben ons kwaliteitssysteem volgens de norm ISO 9001 opgezet. Onze klanten weten zich daarmee verzekerd van een betrouwbare partner.

Wij produceren volgens de internationale norm ISO 12647-2. Het totale proces, van beeldbewerking tot en met drukken, is hierin vastgelegd. Met deze certificering staan wij garant voor een voorspelbaar en constant hoog kwaliteitsniveau, ook bij herhalingsopdrachten. Goed drukwerk is geen rekbaar begrip. Het wordt gedetailleerd beschreven in deze ISO-norm en waargemaakt door Gianotten.

ISO 12647-2 maakt onderscheid tussen verschillende papiertypen waarvoor speciale profielen zijn samengesteld, hier kunt u de benodigde profielen downloaden.