Add Color

Home » Over ons » Add Color

Gianotten Printed Media. Add Color

Bij Gianotten houden we van kleur. Voor ons betekent kleur meer dan alleen de kleuren van onze producten. Sterker nog, kleur is wat we zijn.

Gianotten Printed Media. Add Color.

Bij Gianotten houden we van kleur. Voor ons betekent kleur meer dan alleen de kleuren van onze producten. Sterker nog, kleur is wat we zijn.

Kleur bekennen

Met kleur bedoelen we de unieke mogelijkheid die drukwerk biedt om een verhaal te vertellen. Origineel te zijn. Te raken en te verrassen. Kleur is smaak. Kleur is jus. Kleur is zwart-wit. Kleuren doe je buiten de lijntjes, maar soms ook gewoon erbinnen. Met kleur bepaal je wie je bent en onderscheid je jezelf van anderen. Kleur bekennen, noemen we dat ook wel.

Kleurrijke mensen

Als familiebedrijf draaien we al 100 jaar op de mensen in ons bedrijf. Dat begint met onze medewerkers, maar nog belangrijker is de relatie die onze medewerkers hebben met onze klanten. Die bestaat uit persoonlijkheid en échte binding. We geven kleur aan die samenwerking en waarderen de kleur van onze relaties. Kleur staat hier voor karakter (dus nooit kleurloos), inhoud, humor en sfeer. Op die manier kleuren we ons vak steeds opnieuw in.

Planet Color

De natuur biedt ons een onuitputtelijke bron van inspiratie en energie. We willen die graag behouden voor de toekomstige generaties. Daarom doen we er alles aan om duurzaam te werken en de impact van ons bedrijf op de planeet zo klein mogelijk te houden. Sommige bedrijven noemen dit ‘groen’. Wij snappen dat de wereld méér dan die ene kleur verdient.

Add Color

We halen de kleur naar boven in samenwerking met bedrijven uit heel Nederland en soms ook ver daarbuiten. Belangrijk is dat we altijd een praktische, resultaatgerichte en flexibele instelling hebben. Wij zijn de uitvinders van de ‘verzamelorder’ voor standaard drukwerkformaten. Verzorgen het volledige proces van content tot distributie. We halen alles uit onszelf en uit onze geavanceerde machines voor uw originele producties. En als we het zelf niet in huis hebben, dan werken we samen met gespecialiseerde partners die werken volgens onze kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Besef de kracht van het toevoegen van kleur. Zakelijk en privé. Voeg kleur toe aan het leven. Add Color.