• Koning Willem-Alexander ziet Abraham in Tilburg

  27 april 2017
  Auteur: Diverse auteurs onder redactie van Ronald Peeters en Ed Schilders
  Uitgeverij: Gianotten Printed Media i.s.m. Marketing Tilburg
  Voorintekenprijs: € 19,95

  De voorintekenperiode is gesloten.
  Vanaf nu hier bestelbaar


  Winkelverkoopprijs: € 24,95
  Verwachte verschijningsdatum: 29-04-2017

  Koningsdag

  Op donderdag 27 april 2017 viert Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag in Tilburg. De Koning, Máxima, hun drie dochters en andere leden van de koninklijke familie verblijven enkele uren in de stad en worden hier langs spraakmakende locaties geleid.

  Naast het officiële programma zal de gehele stad in het teken staan van Koningsdag. Niet alleen de Tilburgers zijn getuigen van de feestelijkheden, ook vanuit heel Nederland komt men massaal naar het oranjegekleurde Tilburg.

  Wij waren erbij

  Gianotten Printed Media wil deze gedenkwaardige gebeurtenis voor de eeuwigheid vastleggen in een bijzonder boekwerk. Schrijvers en fotografen gaan op pad om alle facetten van Koningsdag in Tilburg te registreren. Een team van redacteuren, ontwerpers en grafici gaat de uitdaging aan om de bijdragen van de schrijvers en fotografen te verwerken in een 144 pagina’s tellend prachtig gebonden boek.

  50 uur na aankomst van de koning wordt dit unieke boek aangeboden aan de Koning. Vanaf dit moment is het boek beschikbaar voor iedereen.

  Specificaties
  Formaat: 22,5 x 22,5 cm
  Inhoud: 144 pagina’s
  Bindwijze: Hardcover