• 16-11-2017 Gianotten zoekt een leerling afwerking

  Gianotten zoekt een leerling afwerking

  Geplaatst op 16-11-2017 door Barbra van Boxtel

  Ben jij op zoek naar een eerste baan vol afwisseling? Een baan waarin je mooie producten gaat maken voor onze klanten? Waar volop ruimte is om te leren en je specialiteiten te ontdekken?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling die op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf aan de slag gaat. 

  Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het rillen, stansen en lamineren van papier op de boekdrukafdeling. Of het vouwen en nieten op de hecht/vouwafdeling. Dit met behulp van verschillende moderne machines die jij gaat bedienen. Onze medewerkers met jarenlange ervaring leren je graag het vak.

  Ben jij iemand die graag aanpakt en wilt leren? Heb je technisch inzicht? En vind je het geen probleem om extra uren te maken wanneer een deadline voor de klant gehaald moet worden?
  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden we?

  - Een afwisselende baan in een gemotiveerd team.
  - Mogelijkheid om te leren met benodigde opleiding of cursussen
  (in overleg).
  - Een voltijd dienstverband in dagdiensten.
  - Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO van Grafimedia branche.

  Wie zijn wij?

  Gianotten Printed Media is een top-of-the-game grafisch dienstverlener. Een multimediabedrijf dat andere bedrijven helpt hun boodschap over te brengen. Naast druk en print als belangrijkste pijlers, zijn ook onze creativiteit en technologische kennis voor onze klanten belangrijk.

  Interesse?

  Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur je motivatiebrief en CV naar Peter de Leeuw peter@gianotten.nl of bel voor vragen
  013-542 50 50